top of page

Kurs for barn og ungdom

blond-1868815_1920.jpg

Sterk i deg selv, verktøy for livet!

 

Ønsker du å gi barnet ditt støtte til selvhjelp, kommunikasjon og livsmestring?

 

Til å takle sine følelser, bli oppmerksom på sine verdier og hente frem ressurser?

 

Jeg ønsker med disse kursene å gi barna en mulighet til å forsterke sin egen kommunikasjonsevne, lede seg selv fremover og stå trygt i seg selv, å mestre livet.

NLP er utrolig virkningsfullt for barn og er en unik mulighet til å tilegne seg livsmestringskunnskap tidlig i livet.

Du er verdifull!

 

 

 

 

 

 

Barn har en deilig naturlig evne til å ta til seg kunnskap. NOCNA ved Gillian Godfredsen har utviklet et fantastisk barn og ungdoms-konsept som integrerer NLP sin støttende filosofi på en lekende og god måte. Målet er å trygge barnets fremtid gjennom å forsterke deres egen evne til kommunikasjon, selvhjelp og måloppnåelse.

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

Gjennom kurset får barna roet ned, sortert inntrykk, bli kjent med sine indre prosesser, brukt sansene sine og lære at de har valg. De vil kunne takle følelser, hente ressurser når de trenger det og lære flere måter å kommunisere på. Gjennom øvelser blir barna kjent med sine egne verdier, slik at de kan minne seg på og bruke informasjonen når de skal ta valg.

 

Kurset ønsker å gi barna et friminutt i sitt eget sinn. Barnet får selv søke sine egne svar og sette i gang en positiv prosess.

 

Her lærer vi for selve livet, hvordan tanker påvirker følelser og adferd, hvordan vi bruker sansene våre å skape mestring.

 

 Flere opplever at dagens samfunn trenger nye virkemidler. Gjennom trygghet, samspill, metaforer, og øvelser har vi det gøy sammen.

 

Kurset vil passe godt for barn mellom 8 -12 år, dette blir imidlertid svært individuelt da barn er, som oss voksne, unike.

 

Ta kontakt med meg for en uforpliktende prat om kursene og hva det kan bety for ditt barn.

Jeg setter opp kurs fortløpende alt etter hvor mange vi blir og hvordan aldersgruppen er.

Jeg er selvsagt tilgjengelig før og under hele kursperioden for spørsmål og funderinger som kommer opp mellom hver gang, både fra barn og foreldre.

 

Hjertelig velkommen!

66513012_2316922951904198_44519864727985
IMG_1399.jpeg
IMG_1770.JPG
bottom of page