top of page

Velkommen til Coaching!

Jeg er Gerd-Karin, jeg er sertifisert Profesjonell Coach, sertifisert Kognitiv Coach, sertifisert Business og NLP Coach, sertifisert og registrert Helsecoach. Jeg er NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, sertifisert Mindfullness lærer, og sertifisert NOCNA Future Instruktør.

 

Jeg er utdannet ved Nordic Coach & NLP Academy, noe som betyr en internasjonal utdannelse ved Norges første skole for coaching og NLP.


Jeg er medlem i fagorganisasjonen, Norsk Forening For Coaching og NLP, MNFCN, det betyr sikkerhet for deg som kunde, og jeg er underlagt foreningens etiske regelverk. Dette sikrer deg en høy profesjonell og etisk standard.
Jeg er også registrert i registeret for alternativ behandling i Brønnøysund.

 

Samlet gir dette deg en trygghet og tydelighet. 
 

IMG_0505.jpg

Hva har gjort meg til den jeg er i dag?

Etter studier i økonomi, markedsføring og språk, startet jeg ut som leder i næringslivet. Det var store forventninger til meg, og jeg hadde gode resultater. Ettersom tiden gikk, nærmet det seg et viktig livsvalg for meg, og før jeg skulle ta det valget, fikk jeg  en sjelden mulighet til å reise mange steder i verden som flyvende.

 

Jeg opplevde at verdien av å jobbe med mennesker på tvers av kulturer og språk var enorm, og at min kommunikasjon og energi var forskjellen som utgjorde forskjellen for meg og de rundt meg. Jeg visste at det var mennesker jeg skulle arbeide med videre.

 

Tenk deg en flyreise, der du bokstavelig talt blir løftet opp fra bakken, opplever endring og kommer et annet sted. Mye ser og føles annerledes når vi er i luften og ser ned, vi får et annet perspektiv. Slik er det også i coaching der vi arbeider med positiv endring.

 

I mitt arbeid som Professional Coach ønsker jeg å hjelpe deg til å løfte deg selv til en ressurs fylt tilstand, slik at du finner din egen indre kraft og bruker den i handling.

 

Jeg opplever det enormt meningsfylt å bistå deg med å se ting fra andre perspektiver, slik at du blir bevisstgjort hva som stopper deg fra å komme dit du vil.

 

Jeg er i tillegg til Professional Coach også Air Purser, og arbeider med mennesker med alle sine tanker, følelser og adferd i håndbagasjen. Jeg har gjennom lang erfaring støttet og håndtert mennesker i alle livs-situasjoner og alle aldre.

 

Jeg er også kone, mor, søster og venn, slik vi alle har mange roller i livet, og jeg har samlet mye livserfaring på godt og vondt, slik livet har mange farger.

 

I mitt arbeid i luften, er det svært skiftende og hektiske omgivelser, som uten bevissthet kan gi stress. Det kreves at jeg er «på» hele dagen, og tidsklemma lever jeg med, og fokus må være på det viktigste. Jeg er borte fra famille flere dager i strekk og vet hva det er å balansere livet, finne ro og fokus når det trengs og ta kontroll over eget liv.

 

Jeg brenner for å hjelpe mennesker å hjelpe seg selv, og som Professional Coach er følgende verdier avgjørende for meg:

 

En høy etisk bevissthet, balanse i oss selv og i livet, glede og takknemlighet, vitalitet, det å ha energi og føle seg levende, samt mestring, å nå de mål vi har satt oss.

 

Nå gleder jeg meg veldig til å møte deg der du er på din livsreise!

 

Du er hjertelig velkommen!

Mine verdier

Etikk

Etikk

Balanse

Balanse

Glede

Glede

Vitalitet

Mestring 

Feedback fra noen mennesker jeg har vært så heldig å jobbe med:

"Jeg har vært heldig som har hatt deg som min Coach. Du er dyktig, empatisk, varm, morsom og tålmodig, og jeg har virkelig opplevd mange gode øyeåpnere. Jeg bruker så mye av det jeg har lært om meg selv, tusen takk"

"Jeg har lært teknikker som fungerer på mange aspekter i livet"

"Jeg er tryggere på meg selv, mine følelser og mer takknemlig og rolig"

"Mine forventninger til coachingen har blitt mer enn innfridd.

Du er en Coach som er helt tilstede, du er forståelsesfull og direkte.

Det har vært veldig nyttig å forstå hvordan jeg kan håndtere mine utfordringer"

"Du er seriøs, ærlig, inspirerende og morsom, og med masse empati. Du sprer så masse positiv energi rundt deg, er trygg, rolig og til å stole på. Du er veldig god til å lytte, og er veldig til stede"

"Du har hjulpet meg til å endre hvordan jeg tenker om mine utfordringer,

jeg ser alt i ett nytt lys og tar gode valg for meg selv fremover, tusen takk"

"Du er virkelig dyktig og inspirerende, ser totalbildet og helheten og har masse god positivitet. Jeg har fått mer energi og glede, tusen takk"

bottom of page