top of page

Invester i deg selv

Ønsker du en positiv endring? 
IMG_1022.jpg

Coaching er en endringsprosess, noen ganger går det fort, andre ganger er det et mer langsiktig perspektiv, avhengig av din agenda. 

 

Før oppstart har vi alltid en kostnadsfri og uforpliktende samtale over telefon, der vi blir litt kjent, og får avklart om coaching er det rette for deg.  Vi avklarer hva din utfordring er og hva du ønsker deg.

Deretter avtaler vi 5 møter som i hovedsak er fysiske, noen ganger kan det også være over telefon/skype. Som oftest foregår møtene ved at vi rusler en tur ute sammen i natur-omgivelser, vi kan også være inne. Hvert møte varer 50-60 minutter.

 

Vi kommer sammen frem til oppgaver du kan jobbe med mellom møtene for å sikre fremgang i din prosess.

 

Et coaching-forløp på 5 møter er en investering på kr 3500,- for deg. 

 

Etter 5 møter vurderer vi hvor vi står i forhold til målet ditt. For mange vil dette være nok, dersom begge parter finner det hensiktsmessig kan vi også avtale et videre forløp. Dette vil avhenge av omfanget av dine utfordringer, eller kanskje har du satt deg nye mål underveis?

 

Oppfølging kan skje ved enkelt-timer etter ditt behov dersom du ønsker det, og da til en kostnad pr time. En coaching- samtale vil fokusere på dine mål og utfordringer og sammen finner vi veien. Jeg går gjerne sammen med deg.

Ta kontakt med meg så kan vi ta en uforpliktende samtale om hva coaching kan gjøre akkurat for deg.

Bruke gjerne mail eller kontaktskjema, så når du meg lettest.

Jeg gleder meg til at vi sammen skal jobbe for å øke din livskvalitet.

bottom of page